MENTK Kovászna

Építsd a jellemed, alakítsd az életed!


DIÁKOK ALKOTÁSAI


epitsd-a-jellemed-alakitsd-az-eleted

Kedves diák, szeretettel üdvözlünk ezen az oldalon. Örvendünk, hogy programunk felkeltette az érdeklődésedet. Programunk lehetőséget ad pszichológiai ismereteid gyarapítására, önmagad megismerésére és építésére.

Programunk lépései:

Regisztráció november 19.-ig

A regisztrációt követően elküldjük a Cselekvő értékek- önismereti kérdőívet. Kitöltését követően válaszaidat feldolgozzuk és az eredményeket emailedre visszaküldjük, ezáltal jobban megismerheted személyiséged erősségeit és erényeit. Az önismereti munka során erősségeid közül kiválasztasz egyet, amelyet jobban meg szeretnél ismerni és elmélyíteni, majd kidolgozol egy alkotást az általad választott erősségről

  • képi ( fotó, videó, kollázs, festmény, rajz, grafika, stb.) vagy
  • írásos ( esszé, vers, szólás-mondások, közmondások, mese, stb.) formában.

Ebben az önismreti munkában segítségedre lesz mentorod (az iskola pszichológusa)

Egyéni alkotásodat 2022 január 31-ig várjuk e-mail címünkre: epitsdajellemed.2021@gmail.com

A beérkező egyéni alkotásokat csoportosítjuk és kisebb műhelyeket hozunk létre, amelyek egy-egy erénnyel foglalkoznak. A munkacsoportokon belüli együttműködés társaiddal online-felületen történik. Tárgya: a választott erény megjelenítése közös művészi alkotás formájában.

A beküldött közös alkotásokat megjelenítjük a Kovászna Megyei Erőforrás és Nevelési Tanácsadó Központ valamint a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség honlapján.

Ha elnyerte tetszésedet programunk és szeretnél részt venni benne, regisztrálj november 19.-ig!


Itt Regisztrálhatsz