CJRAE Covasna

Descoperă-ți valorile, clădește-ți viitorul!


PRODUSELE ELEVILOR


epitsd-a-jellemed-alakitsd-az-eleted

Dragi elevi,

Vă întâmpinăm cu drag pe această pagină! Ne bucură faptul că programul nostru v-a stârnit interesul. Programul elaborat de noi vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu noțiuni din psihologie, dar și de a descoperi diferite aspecte ale personalității voastre.

Etapele programului:

  1.  Înregistrarea în program pe pagina principală a programului, de la 03 oct.-până la 17 noi. 2023
  2. După înregistrarea în program vă trimitem chestionarul de autocunoaștere „Valori în acțiune”. Programul înregistrează automat răspunsurile pe care le vom prelucra și le vom trimite pe adresele proprii de email și pe adresa consilierului școlar care vă va ghida pe parcursul programului ca și mentor.
  3. Etapa de aprofundare. Cu ajutorul mentorului veți avea posibilitatea de a vă cunoaște mai aprofundat propriile voastre valori și calități iar după această perioadă de autocunoaștere să realizați  o prezentare artistică prin care să vă reprezentați propria virtute aleasă. Aceasta creație poate fi:

– vizuală (foto, video, colaj, pictură, desen, grafică, etc.)

– scrisă (eseu, poezie, poveste, etc.)

4. Înaintarea produsului individual la mentor până la data de 26 ianuarie

5. Prelucrarea și gruparea produselor în funcție de virtuți și postarea acestora pe  pagina web a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Covasna.

6. Finalizarea programului: realizarea unei expuneri din creațiile individuale și participarea la o excursie.

Dacă programul nostru v-a stârnit interesul, vă rugăm să vă înregistrați până la data de. 17 noiembrie 2023.

 

Înregistrare