CJRAE Covasna

Descoperă-ți valorile, clădește-ți viitorul!


PRODUSELE ELEVILOR


epitsd-a-jellemed-alakitsd-az-eleted

Dragi elevi,

Vă întâmpinăm cu drag pe această pagină! Ne bucură faptul că programul nostru v-a stârnit interesul. Programul elaborat de noi vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu noțiuni din psihologie, dar și de a descoperi diferite aspecte ale personalității voastre.

Etapele programului:

1. Înregistrarea în program prin intermediul linkului de mai jos până la data de 29 noiembrie 2021.

2. După înregistrarea în program vă trimitem chestionarul de autocunoaștere „Valori în acțiune”. Prin completarea chestionarului veți avea posibilitatea de a cunoaște mai aprofundat propriile voastre calități și virtuții. Programul înregistrează automat răspunsurile pe care le vom prelucra și le vom trimite pe adresele proprii de email.

3. Desemnarea unui mentor (consilierul din școală) pentru fiecare participant care vă va ghida pe parcursul programului.

4. După etapa de aprofundare parcursă cu ajutorul mentorului veți fi invitați să realizați o prezentare artistică prin care să vă reprezentați o virtute la libera alegere. Aceasta poate fi:

  • Creație vizuală (foto, video, colaj, pictură, desen, grafică, etc.)
  • Creație scrisă (eseu, poezie, poveste, etc.)

5. Înaintarea produsului individual pe adresa descoperativalorile@gmail.com, până la data de 31 ianuarie 2022.

6. Alcătuirea atelierelor de lucru pe baza celor șase virtuți. În această etapă veți avea posibilitatea să lucrați cu elevi din alte școli în jurul aceleiași valori și calități. Munca în echipă se va desfășura online cu ajutorul coordonării unui mentor și se va finaliza printr-un produs colectiv.

7. Produsul colectiv va fi postat pe pagina web a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Covasna.

Dacă programul nostru v-a stârnit interesul, vă rugăm să vă înregistrați până la data de 29 noiembrie.

 

Înregistrare